LV EN
SKANSTES VIRSOTNES 3
The entrance hall has been planned with the stipulation in mind that it must be as spacious, light and clear as possible. Wall tiles intensify the monumental design of the room and simulates the effect of a high-rise building. A great deal of attention has been paid to the decoration materials and wall colouration. All walls are painted in light blue values which intensify the feeling of spaciousness. Functional lighting is provided with built-in luminaries in the entrance hall’s central zone. The ascetic set of furniture is placed unobtrusively against the walls, thereby providing a comfortable welcome in the entrance hall and not altering the perception of spaciousness and brightness in the interior.
client
full screen mode "in4 design ideas" Slokas iela 52, Rīga, LV-1007
Esteriol web development studio